Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 18 - czy da się na jednym koncie założyć więcej niż jeden klub?

rafikol123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak myslałem czy w fifie 18 gdy mam jeden klub to na tym samym koncie, by nie kupować drugiego Xbox Live Gold mogę stworzyć drugi klub ? abym monety i skład miał na jednym koncie a na drugim zaczął na nowo przygodę ? :P nie ukrywam że trochę bilans w oczy boli bo człowiek się uczył grać.. teraz idzie lepiej a wiec chciałbym zrobić na nowo drugi klub, a nie chce pozbywać się starego bo jest tam trochę monet i trochę lepszy skład..  :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano
22 godziny temu, rafikol123 napisał:

Ale ja nie pytałem o usuwanie klubu.. przecież jasno napisałem że mam tam lepszy skład + coinsy więc nie za specjalnie chcę go usuwać.. 

Dlatego napisałem, że masz tylko te dwie opcje.

Opublikowano

Widzisz no i jesteś w błędzie ponieważ na tym koncie teraźniejszym wystarczy ustawić profil w tryb domowy i na drugim koncie będzie śmigało wszystko Online  w nowym klubie,  tylko nie będę miał tych gier co miesiąc z usługi Xbox Live Gold ale to już jest mało ważne

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano
Dnia 13.02.2018 o 10:40, rafikol123 napisał:

Widzisz no i jesteś w błędzie ponieważ na tym koncie teraźniejszym wystarczy ustawić profil w tryb domowy i na drugim koncie będzie śmigało wszystko Online  w nowym klubie,  tylko nie będę miał tych gier co miesiąc z usługi Xbox Live Gold ale to już jest mało ważne

Na drugim koncie będzie śmigał FUT z klubem z twojego głównego konta? O proszę, x1 mam już trochę czasu, ale takiego sposobu jeszcze nie odkryłem :D

Opublikowano

Ale Ty przeczytaj pierw o czym pisałem w pierwszym poście zanim się wypowiesz - ja chciałem zrobić po prostu drugi, oddzielny klub a Ty mi mówisz że na drugim koncie śmigać będzie mój alt ? tak to jest jak się czyta 1/4 tego co człowiek chce przekazać - Temat do Zamknięcia.

-_-_-Shadow LC-_-_-

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 18 - czy da się na jednym koncie założyć więcej niż jeden klub?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...